Kad je Monolith objavio da će Middle-earth: Shadow of War izaći u listopadu umjesto planiranog kolovoza, fanovi diljem svijeta su negodovali – kako, pobogu, dati Sauronu još dva mjeseca da kuje svoje planove? Ipak, to nije najveći delay ikad, a novi trailer orijentiran na priču iščekivane igre ima mnoštvo zanimljivosti te bi trebao prikratiti vrijeme onima koji nikako da se zasite LotR franšize.


Sauron u traileru hoda kao na reviji, no ne dajte da vas zavara… prilično je opasan

Fanovi Lord of the Rings serijala su do nedavno bili prisiljeni okrenuti se naslovima poput Skyrima i Dragon Agea kako bi proživjeli svoje srednjovjekovne maštarije. No onda je u 2014. izašao Middle-earth: Shadow of Mordor, igra koja je dobila GotY nagradu za najbolju avanturu godine i napokon dozvolila roleplayerima da prožive avanturu na nivou one od Bilba Bagginsa.

Kako to inače ide, dobro primljena igra je dobila iščekivan nastavak koji obećava još inovativne open world avanture koje smo svi željni. Umjesto borbenog sistema ili sličnih funkcionalnih detalja u igri, novi Shadow of War trailer se usredotočava na priču koja je, po svemu sudeći, prilično zanimljiva.

Kao što vidimo iz priloženog, vaš se lik nije pretjerano promijenio od Shadow of Mordor, što uključuje pomalo napete grimase koje ne prezentiraju next-gen grafiku u najboljem svjetlu. No gotovo svaki drugi lik je odlično napravljen, a cijela igra izgleda kvalitetno uz već poznatu dozu apsurdnosti koja je bila dobro primljena u prvom nastavku. Očito je i da će se dobar dio priče vrtiti oko poznatih prstenova, te kako će isti biti ključni u svrgavanju Saurona i vraćanju mira u Middle-earth.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *