Svi koji su iole ozbiljnije igrali Counter-Strike dobro su upoznati s dvije stvari – mapom Dust2 i ljudima koji koriste wallhack. Ili su barem sumnjali da ih koriste. Sigurno ste se zbog toga ponekad zapitali – kako je točno igrati uz takvo nedozvoljeno pomagalo? Gdje je zabava ako kroz zid vidiš položaj protivnika? Odgovor na vaše pitanje možete saznati vrlo brzo, bez straha od suspenzije vašeg Steam Accounta.


Legendarna mapa modificirana tako da simulira korištenje wallhacka

Problemu je doskočio YouTuber 3kliksphilip, koji je izradio mapu wallhack_dust2. Mapa je u svojoj osnovi skoro identična kao normalna verzija dusta2, koja se koristi na najvećim svjetskim turnirima i na kojoj su odigrani brojni mečevi za pamćenje. U čemu je onda razlika? U tome što je većina zidova i prepreka na mapi modificirano tako da su – prozirni!

Na ovaj način možete bez ikakvog straha od VAC bana isprobati, bar donekle, kako je to koristiti wallhack, adaptirati se igri protiv igrača koji isti koriste, a i naučiti neke nove kutove ili wallbangove.


Kako zaigrati wallhack_dust2?

Mapa je dostupna na steamcommunity stranicama, tako da sve što trebate napraviti da biste je zaigrali jest otići na ovaj link i stisnuti “Subscribe”. Nakon toga će vam se mapa automatski skinuti, a vi ćete je moći pokrenuti u offline modu preko Workshop taba.

Ukoliko želite igrati online protiv drugih igrača, mapa je dostupna na čak tri servera na sljedećim adresama:

  • connect kinsi.me:27003
  • 185.25.206.36:27022
  • 185.25.206.36:27025

Uživajte u isprobavanju mape i zapamtite – varanje se nikad ne isplati!

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *