Inside je indie platformer kojeg su početkom prošlog mjeseca mogli zaigrati igrači na računalima i Xboxu One. Radi se o novoj igri iz studija Playdead koji je zaslužan za odličnu i atmosferičnu igru Limbo koja je jednako oduševila kritičare i igrače kad se pojavila početkom kolovoza 2011. godine. Nakon što su se pojavile slike trofeja za PlayStation 4, igrači su počeli nagađati kako će Inside uskoro postati dostupan i za njihovu omiljenu konzolu, a to je potvrdio i sam razvojni tim.


Inside će vlasnici PlayStationa 4 moći zaigrati krajem mjeseca

Kao i prva igra koju je Playdead napravio, Inside vas stavlja u ulogu dječaka koji se našao u distopijskom mračnom svijetu u kojem morate pažljivo otkriti mračne tajne ili ćete stradati na ne baš ugodne načine. Svi recenzenti su se suzdržavali od detaljnijeg ulaska u priču, jer se radi o tipu igre u kojem je najbolje da znate što manje kako bi vas moglo šokirati, iznenaditi i natjerati na razmišljanje.

Verzije za Xbox One i PC imaju prosječnu ocjenu od 91/100 koja je izračunata uzimanjem u obzir 58 recenzija, čime je Inside postao pravi ljetni hit i sigurno će se naći na popisima najboljih igara 2016. godine. Uskoro će igru moći zaigrati vlasnici PlayStationa 4, objavio je razvojni tim, a datum koje su odredili je 23. kolovoz – taman kad završi ovogodišnji Gamescom.

Ispod teksta možete pogledati prikladni trailer snimljen upravo za PS4 verziju, a ako se želite više informirati o ovom mračnom platformeru sa zagonetkama zaputite se na njegove službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *