Na ovom portalu volimo vanzemaljce. Kao mali smo gledali X-Files, nosili aluminijsku foliju na glavi i gledali u nebo iščekivajući zraku koja će nas teleportirati na svemirski brod kako bi nas nemilosrdno sondirali. Zamislite onda naše oduševljenje kad je The Gurus grupa otkrila dva načina preko kojih možemo stupiti u kontakt, unatoč tome što oba traže popriličnu količinu truda.

Za razliku od X-Files epizoda, aliene u GTA V ćete moći vidjeti samo jednom

O tome koliko GTA V community ozbiljno shvaća svoj posao govori način na koji se The Gurus grupa oslovljava – svaki član pred ime dobiva titulu Guru, baš kao da se radi o vojnim činovima. Ipak, nema sumnje kako se Gurui trude dostaviti istinu, te su otkrili kako doći do aliena u rekordnom roku, grindajući danima bez prestanka.

Ako se već veselite kontaktu s vanzemaljcima, mogli bi se razočarati kad čujete da prva metoda uključuje 600 završenih prodaja u GTA Online Gunrunning update. Gurui nisu bili zadovoljni, te su nastavili kopati po popularnoj igri dok nisu došli do nešto brže metode. Drugo rješenje uključuje dovršavanje 600 resupply misija, te će većina igrača preferirati ovu metodu zbog manje količine potrebnog vremena. Nakon što pređete bilo koju od brojki, počnite misiju u toj kategoriji između 21:00 i 23:00 ingame vremena i napokon ćete saznati oko čega se stvorila strka.

Čini se da je GTA V Chiliad Mystery napokon riješen. Ali je li zapravo? Krije li se iza broja 600 nekakva urota, i ostavlja li Rockstar tragove koji imaju dublje značenje? Možemo samo nagađati, a oni koji ne žele dovršiti ovoliko Gunrunning misija mogu pogledati video prve vanzemaljske diplomatske misije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *