Marvel vs. Capcom je oduvijek bio jedan od onih podjeljujućih naslova. ‘Puristi’ svake od dviju franšiza su se grozili na takvo miješanje različitih svemira dok su opušteniji fanovi bili prezauzeti tučnjavama koje bi bez suradnje dotičnih kompanija bile ograničene na maštu. Ako spadate u drugu skupinu, bit će vam drago čuti da je Marvel vs. Capcom 4 u pripremi.

Baš kad smo pomislili da je MvC stvar prošlosti, odnikud stiže vijest…

Prije svega valja napomenuti da i dalje nema službene potvrde kako Capcom uistinu radi na četvrtoj MvC inačici. No ista bi mogla biti udaljena svega nekoliko dana: Polygonovi izvori tvrde kako je igra već u razvoju te će krenuti u optjecaj u 2017..

Uzevši u obzir Polygonovu reputaciju, teško je zamisliti kako bi objavili ovakvu vijest bez da su prilično sigurni u točnost podataka. Polygon također navodi da će igra biti objavljena na sljedećem Playstation Experienceu koji će trajati od 3. do 4. Prosinca ove godine. To bi objasnilo šutnju Marvela i Capcoma – PSX je idealna prigoda za veliko otkrivanje velikog naslova.

Ako su Polygonovi podatci točni, što možemo očekivati od nastavka serijala? Iako zasad nema nikakvih detalja, možete računati na to da će Marvel iskoristiti igru za promoviranje svojih popularnih filmova i serija te da će najveću pažnju dobiti likovi poput Iron Mana, Thora i Kapetana Amerike. To što se igra objavljuje na PSX festivalu je navelo neke na zaključak da će, za razliku od prethodnika, MvC 4 biti PlayStation 4 ekskluziva, no možda se samo radi o tzv. privremenoj ekskluzivi. U svakom slučaju, svi smo dobili još jedan razlog da pomno pratimo događanja na Prosinačkom PSXu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *