Humble Bundle postao je poznat igračima sredinom 2010. godine kada su pokrenuli svoje stranice i u ponudu stavili prvi Humble Indie Bundle. Poanta je bila zapakirati odlične indie igre koje do tada još nisu bile toliko poznate i prodati ih po jeftinoj cijeni. Oni su otvorili put svim ostalim servisima koji su odlučili tako prodavati igre, a njihove stranice su se također drastično promijenile – od dodatka tjednih bundleova, svoje trgovine, prodaje paketa s digitalnim knjigama i stripovima do ostalih ponuda. Svako malo se ipak vrate svojim korijenima i spakiraju novi Humble Indie Bundle, a sada je na red došao onaj pod brojem 18.


Odlične indie igre za malo novaca

Ono što je uvijek kod Humblea bilo privlačno je to što za poprilično nisku cijenu dobivate između šest i deset igara koje su dobile odlične ocjene i koje su cijenjene u indie svijetu. Princip kupovine je uvijek isti – tri minimalna cjenovna ranga za kupovinu onog što vas zanima.

Prvi za dobivanje Steam ključeva uvijek košta minimalno jedan američki dolar, a ovog se puta u toj kategoriji nalaze roguelike pucačina Ziggurat, cyberpunk strategija na poteze SteamWorld Heist i pomorska avantura Windward.

Druge tri igre nude se po minimalnoj cijeni od 7,49 američkih dolara i uključuju psihodeličnu avanturu Kentucky Route Zero sa Season Passom, distopijsku strategiju u kojoj špijunirate svoje susjede Beholder i blesavu igru koja zaslužuje svoj žanr Goat Simulator: GOATY. Ako prije sljedećeg utorka kupite ovaj dio paketa dobit ćete još neke, zasad neodređene igre.

Posljednju igru koje uz sve ove ostale možete osigurati plaćanjem 13 američkih dolara je predivni i emotivni platformer/metroidvania Owlboy – igru koja je bila u izradi gotovo deset godina.

Ako ste zainteresirani, sami možete proučiti ponudu na službenim stranicama Humble Bundlea, a ovaj će paket biti u prodaji naredna dva tjedna. Uz ovo, trenutno se u Humble trgovini održava i velika proljetna rasprodaja, pa možete pogledati što se sve tamo nudi ako želite po dosta jeftinijoj cijeni ugrabiti neke veće naslove.

humble indie bundle 18 ponuda

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *