Započele su kvalifikacije za The World Championships, CS:GO natjecanje u kojem se natječe preko 100 reprezentacija iz cijelog svijeta. Kvalifikacije se održavaju putem interneta, a osam najboljih ekipa doputovat će u Beograd na LAN završnicu vrijednu $100.000.


Prva prepreka je prijeđena

Da bi došla do LAN završnice Hrvatska reprezentacija mora proći kroz vrlo teške europske kvalifikacije – uz države poput Švedske, Ukrajine, Francuske, Njemačke i Rusije koje godinama stvaraju vrlo talentirane igrače, teško je očekivati da će se naša reprezentacija zapravo probiti do LAN-a. No svaka pobjeda u ovogodišnjim kvalifikacijama donosi lakše suparnike u sljedećoj godini, tako da se nadamo što većem uspjehu naših igrača.

Prvi korak smo već prošli – Mariuchiijevi izabranici s lakoćom su svladali Gruziju s 2:0, a izdvojili su se st0Le s 35 killova na prvoj, te revyy s 31 killom na drugoj mapi. Osim navedenih, za reprezentaciju su protiv Gruzije nastupili još nulum, rbfurious i NyX.

svjetsko prvenstvno cs hrvatska


Možemo li se osvetiti Bjelorusiji?

Hrvatska meč za prolazak u sljedeći krug kvalifikacija igra protiv Bjelorusije, koja nas je izbacila iz kvalifikacija za TWC 2014. Prilika za osvetu se nudi, no bit će teško poznavajući kvalitetu i iskustvo zajedničke igre koju imaju naši protivnici. Meč se igra u srijedu (17.8.) u 19:00 sati, a prijenos će biti dostupan na azubu.tv/efragtv.

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *