U proteklih nekoliko godina ljubitelji horor igara napokon su došli na svoje jer su se pojavili razvojni timovi koji znaju propisno uplašiti publiku. Među njima je Red Barrels sa svojim brutalnim hororom Outlast koji je u jednakoj mjeri oduševio kritičare i igrače. Od njegovog izlaska je prošlo gotovo tri godine, a tim je u međuvremenu najavio spiritualni nastavak Outlast 2 kojeg smo trebali zaigrati ove godine. To se nažalost neće dogoditi budući da su odgodili njegov datum izlaska.


Outlast 2 stiže početkom 2017., točnog datuma još nema

Osim što će odgađanje izlaska igre sigurno rastužiti sve one koji ju s nestrpljenjem očekuju, dodatne frustracije bi mogao prouzrokovati nedostatak preciznog datuma izlaska. Naime, u službenoj objavi stoji kako je igra odgođena do prvog kvartala 2017. godine.

“Nedavno smo morali donijeti tešku odluku. Nakon razmatranja svih opcija odlučili smo odgoditi izlazak Outlasta 2 do početka 2017. godine. Želimo da znate kako slušamo vaše povratne informacije, vidimo vaše uzbuđenje i znamo kako vam je stalo do našeg rada. Naš cilj kao indie studio je pružiti vam najbolja, najstrašnija i ispunjavajuća iskustva. Zato smo odlučili uzeti još malo vremena kako bi osigurali da je naša vizija Outlasta 2 najbolja što može biti i da je ono najbolje iskustvo koje vi zaslužujete.”

Za kraj je tim obećao kako ćemo se zbog Outlasta 2 “us**ati u gaće”, a budući da za to imaju pokriće u obliku prve igre koju su izdali, vjerovat ćemo im na riječ. Kao što smo spomenuli, Outlast 2 nije direktni nastavak, već vas stavlja u ulogu kamermana u potrazi za svojom ženom koja je novinarka i nestala je nakon što se helikopter srušio usred pustinje u Arizoni.

Vjerujemo da se gospodin kamerman ni njegova žena, ako je uopće još uvijek živa, neće baš najbolje provesti u igri, a kako će sve to izgledati saznat ćemo za približno pola godine. Do tada bacite oko na najavni trailer i posjetite službene stranice ako želite vidjeti što je sve ekipa Red Barrelsa podijelila do sada.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *