Simpsoni su jedna od onih besmrtnih serija koje djeluju kao da neće završiti nikada. Sljedeće godine počinje izlaziti trideseta sezona, vani je preko šesto epizoda i malo je neobično da smo do sada imali prilike vidjeti samo jedan film. Ipak, izgleda da nije sve tako crno i da bismo nastavak ipak mogli vidjeti nekad u budućnosti.


Od The Simpsons Movie prošlo je već deset godina, a o nastavku se ne priča puno

The Simpsons Movie izašao je 2007. godine i ostvario pozamašan uspjeh, što nije iznenadilo apsolutno nikoga. Film je zaradio preko 500 milijuna dolara na box officeu i nakon toga jednostavno nismo vidjeli nastavak. Mnogi fanovi izrazili su želju za novim filmom i redatelj originala David Silverman rekao je da iako nema planova za nastavkom, on nema problema s tom idejom. “Volio bih da napravimo još jedan. Još smo daleko od toga. Raspravljali smo o ovome i onome. Razmišljali smo o svemu tome, ali ništa se još ne događa… Malo je zastrašujuće pošto nas stvarno uznemiruje ideja da moramo istovremeno raditi seriju i film”, objasnio je Silverman.

Jedino što sada definitivno znamo je da 29. sezona Simpsona počinje prvog listopada

Zaključak je taj da će produkcijski tim napraviti film kada budu u mogućnosti za obaviti jedan ovako veliki pothvat. David Silverman kaže da je nastavak za The Simpsons Movie moguć samo ako za njega postoji dobra ideja. “Pažljiv sam u vezi nekoliko stvari. Ne želim da bude rizika po pitanju budžeta, ali isto tako ne želim da išta radimo samo zbog novca. Želim da to jednostavno bude dobar film. Osobno ne osjećam nikakvu potrebu za nastavkom osim ako ne bude odlično.”

Pitanje je kada ćemo vidjeti The Simpsons Movie 2 ili hoćemo li ga ikada uopće imati priliku gledati. Trenutno se nikome ne žuri započeti rad na tom projektu, ali ako ništa drugo, izgleda da, ako nastavak ikada bude najavljen, u pitanju će biti stvar iza koje će iskreno moći stajati cijeli produkcijski tim. Ne vjerujem da će fanovima ta informacija posebno teško pasti, jer godišnja doza Simpsona i dalje je zagarantirana. 29. sezona kreće prvog listopada, taman da se na ugodan način započne jesen.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *