Nećemo vam previše spoilati Logan – Wolverineov najnoviji i navodno posljednji film – no možemo vam reći kako Hugh Jackman i producenti ne namjeravaju nastaviti franšizu. I dok su Logan Jackmanove avanture možda došle kraju, uvijek ima mjesta za još jednog slično ubojitog lika na velikom platnu, u ovom slučaju X-23.


Od kuda izvlače sve te kandže, pobogu?

Iako nisu dio popularnog novog vala Marvel filmova, Wolverine filmovi s Hugh Jackmanom u glavnoj ulozi su ipak dobro utjelovili lika i imali dobar uspjeh među kritičarima i fanovima te još bolji u financijskom smislu. Imajući te stvari na umu, za očekivati je kako će se avanture oštrog mutanta nastaviti, bar u nekom smislu.

Čini se kako sljedeći Wolverine film neće biti o Loganu, njegovom neprijatelju Sabretoothu ili čak njegovom sinu Dakenu, već o X-23, manje poznatom no sve više i više popularnom ženskom liku. X-23 je u stripovima Wolverineov atraktivniji klon, i iako je slabijeg spola, ima sve atribute koji su Wolverinea učinili jednim od opasnijih likova među popularnim herojima.

Dafne Keen u ulozi X-23 je u Logan filmu bila dobro primljena, tim više što većina gledaoca nije bila upoznata s njenim likom iz stripova. To je navelo mnoge na nagađanje kako će protagonist Wolverine filma biti ratoborna Laura, što je ideja koju Hugh Jackman svakako podržava.

U nedavnom intervjuu, Jackman je izrazio želju za X-23 filmom te naveo kako bi bio najzadovoljniji da uloga ponovno ode Keen. Ipak, ne sumnjamo da bi bilo kakav X-23 film uključivao mnoštvo akcijskih scena koje su vjerojatno previše za nekog Keenine dobi, pa ostaje za vidjeti hoće li Fox ipak dati ulogu zrelijoj i agilnijoj glumici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *