U dugovječnom serijalu Hitman, koji je stvorio najpoznatijeg plaćenika u igraćem svijetu imena Agent 47, ovogodišnje izdanje je prvo kojeg su Square Enix i Io-Interactive prebacili u epizodične vode. Ta odluka nije rezultirala pretjeranim oduševljenjem od strane igrača, ali nije da oni mogu imati nekog utjecaja na to. Do sada su izašle tri epizode, a četvrta će odvesti najpoznatijeg ćelavca s bar kodom u glavni grad Tajvana, Bangkok.


Hitman: Episode 4 vodi Agenta 47 na istok

Službena objava o novoj epizodi najprije se pojavila na Twitter profilu igre, a zatim smo dobili malo više detalja putem stranica vezanih uz ovu igru. Najprije ćemo ono najbitnije – Hitman: Episode 4 Bangkok postat će dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One 16. kolovoza. Sada se možemo posvetiti detaljima epizode.

“Iako je Agent 47 pravi jetsetter, rijetko kad putuje radi užitka. 47 je definitivno posvećen poslu i nema mjesta za zabavu. Radi toga se našao na putu prema Tajlandu gdje će se diviti prirodnim ljepotama egzotičnih vrtova, istražiti luksuzni hotel Himmapan i interijere tog odmarališta te ono najbitnije, odraditi posao.”

Taj posao kao i svakog puta uključuje trijebljenje raznih meta, a u Tajlandu one imaju veze s glazbenom industrijom. Osim izleta u glazbene vode, omiljeni će agent u ovoj zemlji pronaći novu opremu, oružja i 65 izazova. Više detalja će Square Enix objaviti prije samog izlaska epizode, a ako želite vidjeti što su sve do sada napisali slijedite ovu poveznicu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *