IO Interactive pripremio je poseban događaj za sve igrače koji se nalaze u virtualnom svijetu Hitmana i u cipelama plaćenika Agenta 47. Nadogradnja koja krpa neke stvari u igri donosi još i Holiday Hoarders event u kojoj se omiljeni agent može prerušiti u djeda Mraza i eliminirati dvojicu lopova koji neodoljivo podsjećaju na lopove iz filmskog serijala Sam u kući.


Nova misija u Hitmanu vodi igrače u okićeni Pariz

Misija koju je tim ubacio u igru dostupna je besplatno svim vlasnicima igre, a u njoj će Hitman otići u veoma lijepo ukrašen Pariz. Želja koju IO Interactive ima je da svi koji mogu doniraju novce za World Cancer Research Fund na ovim stranicama.

“Rak je nešto što utječe sve ljude na jedan ili drugi način u nekom periodu njihovog života. Besplatno dajemo zabavan, blagdanski sadržaj svim Hitman igračima, a ono što zauzvrat molimo je da ako želite donirati za odličan cilj doprinesete na koji god način možete”, rekao je glavi čovjek IO Interactivea.

Uz ovu misiju ubačena je posebna kategorija “Holiday Content” u koju spadaju još Secret Santa izazovi, odijelo Santa 47, tri blagdanska itema i “prikladan blagdanski način za odlaženje iz Holiday Hoarders misije”. Nadogradnja je dostupna za PC, Xbox One i PlayStation 4, a sve promjene koje donosi možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *