Razvojni tim Flying Wild Hog sastoji se od dijela ljudstva koje je bilo zaposlen u People Can Fly – poljskom studiju koji nas je oduševio retro pucačinom Painkiller. Nije dakle bilo čudno kad je i njihov projekt Hard Reset, koji se na tržištu pojavio 2011. godine za PC, bio retro pucačina. Pet godina nakon njenog izlaska moći će je zaigrati i vlasnici konzola.


Hard Reset Redux donosi poboljšani izgled i performanse, uz neke nove dodatke

Hard Reset Redux puno je ime reizdanja ovog FPS-a na kojem surađuju Flying Wild Hog i izdavač Gambitious Digital Entertainment. Igra vas stavlja u cipele zapovjednika Fletchera koji se u posljednjem ljudskom gradu nađe u sukobu između dva najveća neprijatelja čovječanstva. Otkrit će da ništa nije onakvo kakvim se čini, a najbolji način za dolaženje do odgovora je raznošenje svega što se nađe ispred njegovog nišana. U odnosu na originalnu verziju, Redux će imati poboljšanu grafiku i performanse, nove neprijatelje i promijenjen raspored starih, katanu, novi manevar u obliku dasha te još neke dodatne popravke u gameplayju.

Hard Reset Redux izlazi 3. lipnja za PlayStation 4, Xbox One i PC, a uz objavu je tim pripremio video od 10 minuta kojeg možete pogledati ispod teksta. Ako vas zanima nešto više o reizdanju, možete otići ovdje, dok original možete pronaći na Steamu i isprobati igru putem demo verzije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *