Nedavno smo izvijestili kako je novi GTA V update potvrdio postojanje vanzemaljaca u GTA V, na koje se već podosta sumnja. Čini se da među GTA V igračima ima i UFO entuzijasta, te isti neumorno prolaze kroz kod već dugo vremena u potrazi za istinom. Sudeći po najnovijim informacijama, našli su je.


Izgledaju onako kako biste očekivali, i nisu pretjerano borbeni

Skupina igrača zvana Team Guru je posvećena istraživanju različitih misterija i tajnih lokacija u GTA V, a znamo da takvih ne manjka. Već se dugo vremena špekulira kako se vanzemaljci kriju negdje u igri, a većina se slaže kako je Fort Zancudo, zbog svojih sličnosti s Area 51, mjesto na kojem se kriju.

Članovi tima nisu namjeravali dopustiti da ih Rockstar obmani, te su nakon novog Gunrunning Update otkrili još neobjavljeni GTA V alien misiju. No, tu je nastupilo razočaranje – misija je prilično kratka, i nije poznato donosi li posebne iteme. Trenutno nema načina da se misija pokrene, i nije poznato planira li ju Rockstar uvesti u GTA Online.

Trenutno se svi nadaju kako ova misija krije još nešto, ili je početak duže radnje koju bi Rockstar mogao naknadno nadodati. Nakon godina glasina i raspravljanja, rijetko tko je zadovoljan običnom misijom koja se ne ističe po ničem drugom osim prisutnosti vanzemaljaca.

Ostaje za vidjeti hoće li Rockstar uistinu pokrenuti aliene ili je ovo samo ostatak iz neke ranije faze developmenta, iako prisutnost koda u Gunrunner Updateu sugerira da se ipak planira nekakav alien dodatak. Zasad se možemo samo zadovoljiti činjenicom da je vanzemaljska prisutnost u GTA V istinita te se nadati kako će GTA V Online postati alien avantura na razini X-Files.

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *