Nakon trgovina u Zagrebu i Splitu, Koprivnička tvrtka Hangar 18 je odlučila proširiti svoj lanac tech trgovina s pridošlicom u Šibeniku. Čini se kako će Šibenički H18 Megastore Gaming Arena biti jednako luksuzan kao i ostale lokacije, što zbog atraktivnih artikala a što zbog akcijskih cijena, ponuda i nagrada za prve kupce.


Otvaranje je sutra, 30. lipnja, u prizemlju trgovačkog centra City Life, Ante Šupuka 10. H18 je pripremio nagrade za one najbrže, dok će se ostali morati zadovoljiti s 10% popusta na cijelu ponudu. Pored nagradnog natječaja, kupce će dočekati i cijene koje konkuriraju bilo kojoj trgovini u regiji.

Potpuno opremljenih 160 kvadrata bit će podijeljeno na gaming arenu od 40 kvadrata i opširnu trgovinu od 120 kvadrata. Gaming arena će biti opremljena s preko 10 računala najnovije konfiguracije, a svako od njih će imati neke od najpopularnijih aktualnih igara, poput HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4 i Fifa 2017.

H18 Megastore gaming kutak će također sadržavati mnoge atraktivne naslove za svaku platformu, te više od 25 modela laptopa od vodećih proizvođača koji uključuju HP, Lenovo, Dell, Asus i Acer.

Ostatak trgovine je jednako impresivan, te sadrži sve što bi moderni korisnik trebao zatrebati: pored Noa i ostalih pametni telefona i Noaline linije proizvoda s dodatnom opremom za mobitele, ponuda sadrži i gaming opremu marke E-blue, svakojake komponente i periferiju te stolna, prijenosna i tablet računala od top proizvođača.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *