Uoči izlaska veoma zaslužene Game of the Year verzije epskog RPG-a The Witcher 3: Wild Hunt, zaposlenik CD Projekta Red Marcin Momot je na službenim forumima imao potrebu naglasiti kako oni igrači koji su igrali original neće moći prebaciti svoj progres iz obične verzije na ovu novu. Do ovog potencijalnog problema doći će samo na konzolaškim verzijama igre, dok ona za PC nije spomenuta.


Konzolaši u GOTY verziji Witchera 3 kreću ispočetka

“Datoteke s vašim napretkom na konzolama neće biti kompatibilne između različitih verzija igre (GOTY u odnosu na običnu verziju), budući da ih sistem tretira kao zasebne proizvode. Ovo nije nešto na što mi možemo utjecati. Žao nam je”, napisao je Momot koji je na Twitteru dodao kako će GOTY verzija imati svoje zasebne achievemente.

Ovo ne bi trebao predstavljati veliki problem, budući da su GOTY verzije igara obično namijenjene novim igračima. Oni koji su htjeli zaigrati posljednje Geraltove avanture su do sada to vjerojatno i napravili.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition najavljen je prije par dana, a stiže na PC, Xbox One i PlayStation 4 30. kolovoza. Ova verzija uključivat će sve DLC-ove, one besplatne kao i dvije velike ekspanzije Blood and Wine te Hears of Stone, a prodavat će se po cijeni od 49,99 eura.

the witcher 3 goty najava

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *