Na GOG-u se već par dana održava “monstruozna” rasprodaja igara koje ne sadrže DRM zaštitu, a sada je taj servis odlučio još malo proširiti svoju GOG Connect ponudu. Radi se o dogovoru s određenim izdavačima i razvojnim timovima putem koje možete spojiti svoje Steam i GOG kolekcije igara tako da za one igre koje posjedujete na Valveovom servisu dobijete verzije bez DRM zaštite na GOG-u.


Frozen Synapse, Witcher 2 i Metro 2033 među igrama za GOG Connect

Ovo je treća tura igara koju GOG nudi, a budući da se radi o vremenski ograničenoj ponudi svi oni koji žele imati kopije igara koje će biti u njihovom vlasništvu nakon plaćanja moraju se zaputiti na službene stranice GOG Connecta, povezati svoje Steam i GOG račune nakon čega će se igre automatski samo “prebaciti”.

Evo neke od naslova koje je moguće prebaciti ako ih posjedujete na Steamu: Broken Sword 1 i 2, Frozen Synapse, Metro 2033 Redux, sva tri Moto Racera, Risk of Rain, Starbound i prva dva Witchera. Ukupno ih ima dvadeset, a cijeli popis možete pronaći ovdje.

Ponuda vrijedi još pet dana, odnosno do kraja Monstrous Fall Salea, a kako to točno možete obaviti objasnit će vam ova stranica. GOG već neko vrijeme također ima svoj klijent imena Galaxy koji cijeli taj postupak olakšava, a sa sve bogatijom ponudom igara možda će moći malo više konkurirati Steamu.

gog connect

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *