Sigurni smo da je među vama bilo skeptika koji su nekako očekivali da će sve glasine o novom Assassin’s Creedu biti netočne te da će Ubisoft objaviti nešto skroz različito. No, leakovi su se ipak pokazali točnima te je kompanija potvrdila gotovo svaku glasinu, od onih do settinga i lika pa sve do samog naslova.


Bratstvo ide u Egipat, kapuljače se skidaju i orlovi lete više i duže nego prije

Kao što su mnogi očekivali, Ubisoft je na E3 2017 otkrio trailer za novi Assassin’s Creed, a neki su ga čak dobili priliku zaigrati. Sljedeća igra u redu je Assassin’s Creed: Origins, što je jedna od glasina koje su se pokazale točnima. Igra se odvija u Egiptu, a protagonist će se zvati Bayek – opet potvrde onog što su mnogi očekivali. Ipak, otkriveno je i par noviteta.

Više nema ograničenja oko penjanja, pa ćete se kao Bayek moći popeti na bilo što, uključujući i ogromne piramide. Pored kopnenih avantura ćete moći zaroniti te će okoliš pod vodom biti interaktivan, a i sistem borbe je preinačen te napravljen nešto težim. Kao i u prethodnicima, igra će imati svojevrsni open world te će svaki od likova imati svoju rutinu, a AC: Origins će vam dozvoliti da premotate vrijeme naprijed kako ne biste morali čekati na određenog NPC-a.

Novi Assassin’s Creed je također prva igra u serijalu koja će vam dozvoliti da maknete hood iliti kapuljaču, a čini se kako to neće utjecati na igru. Nadalje, vaš će orao biti mnogo interaktivniji nego u proteklim inačicama te ćete ga moći kontrolirati na velike distance te ga koristiti za namještanje killova. Ponešto od svega navedenog možete vidjeti u traileru koji će vas zainteresirati za igru čak i ako ste među onih par ljudi koje dosad nije zanimao Assassin’s Creed serijal.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *