Iako tehnički i nema toliko MOBA igara trenutno u opticaju, sigurni smo da mnogi imaju dojam kako je tržište zasićeno. Kako se onda zainteresirati za još jedan naslov u dotičnom žanru? Jedan od načina je taj da naslov donese nešto sasvim novo na području grafike, igrivosti ili tematike. Po onome što smo dosad vidjeli, čini se da će Gigantic inovirati na svakom od tih područja, no za to će biti potrebna mala vojske beta testera.


Opuštena beta za, po svemu sudeći, opuštajuću igru

PCGamer je objavio da Gigantic napokon prelazi iz zatvorene u otvorenu betu potezom koji će zasigurno znatno povećati broj Motiginih beta testera. U suštini, sve što je potrebno da i vi dobijete tu titulu jest da se prijavite na developerovoj stranici i čekate 8. Prosinca ove godine.

No, iz PCGamerovog članka je očito da ipak nije sve tako jednostavno. Kako biste se okušali u Giganticu, bit će vam potreban Windows 10 ili Xbox One pošto igra neće podržavati starije verzije Windowsa radi, sigurni smo, pomno isplaniranog marketinškog trika. Ako ste isključivo PC igrač, trebat će vam i konfiguracija koja može podnijeti novije igre, no za pretpostaviti je da oni koji već pokreću Windows 10 imaju upravo takvu mašinu.

Unatoč ponekoj zavrzlami oko pokretanja igre, oni koji to mogu vjerojatno neće požaliti ako pogledaju što se nudi. Grafika u stilu crtanog filma nije uobičajen prizor u MOBA žanru – ili bilo kojem drugom – a i sami objektivi se znatno razlikuju od onih koje postavljaju konkurenti. I dok Gigantic bez sumnje izgleda obećavajuće, ostaje za vidjeti hoće li uspjeti svaliti nekog od uspostavljenih MOBA divova.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *