Hrvatski CS:GO tim GIANT5 je u izrazito bitnom dijelu sezone u ESL Spring Major ligi. Nakon pet odigranih mečeva u svojoj grupi se nalaze na petom mjestu, a samo prva četiri mjesta vode u playoff. Posljednja dva okršaja u grupi odlučiti će hoće li GIANT5 proći u sljedeći krug natjecanja i u borbu za $3,500.

Caliph, esl league giant5, esl major, giant5 croatia, giant5 tips, giants tips, m4niac, mariooh, nyx, spring major 2016, st0le


GIANT5 treba dvije pobjede u dva meča ESL Major lige

Giantsi se nalaze u grupi H, a dosad su pretrpili tri poraza i ostvarili dvije pobjede. Iako rezultat nije impresivan, mora se reći da su svi pretrpljeni porazi bili od ekipa koje su opravdale titulu favorita: Trickeda, CeXiESa te Infuseda. Ekipe koje nisu imale neki renome poput Enigma e-Sportsa te b44 pale su pred Giantsima te im u posljednja dva kola ostaje direktna borba za plasman u playoff protiv njemačke ekipe bam te poljskog SZEFOSTWOo-a.

Hrvatskoj ekipi su potrebne obe pobjede ako se žele probiti u nastavak natjecanja, što neće biti lagano, no postoje dobre šanse da će im to poći za rukom.

Mečeve, koji se igraju u utorak 15. 3. te srijedu 16.3. u 20:00, moći ćete pratiti na Twitch kanalu CSadria ekipeCSHR_TV, a podršku osim gledajući možete dati i likeom na GIANT5 Fan Pageu. Ovim putem želimo sreću ekipi GIANT5, no ukoliko NyX’ nastavi s formom prikazanom u videu – puno sreće neće biti potrebno.

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *