Već smo pisali o “kumu” brazilske CS:GO scene, Gabrielu “FalleNu” Toledu, i njegovim naporima u razvoju igrača i popularizaciji igre, no nakon što je njegov Luminosity Gaming osvojio prvi milijun dolara vrijedan CS:GO major, FalleN je otišao i korak dalje u svom humanitarnom radu. Svoj projekt, imena Games Academy, odlučio je otvoriti svim CS:GO igračima, a svoja predavanja odsada raditi i na engleskom jeziku.


Nova CS:GO lekcija svaki dan

Nakon što je neko vrijeme lekcije i savjete davao putem svog Twitch streama, pala je odluka da se cijela stvar formalizira i predstavi putem nove web stranice – gamesacademy.gg. Na stranici te pratećem YouTube kanalu će svaki mjesec biti obrađivana nova mapa, a novi video izlazit će svaki dan.

No, nije samo količina sadržaja bitna, već i stvar da taj sadržaj dolazi od igrača koji je u ovom trenutku smatran najboljim In-Game Leaderom i AWP-erom na svijetu. Nebitno na kojoj ste razini Counter-Strikea, od FalleNa sigurno možete nešto naučiti


Fanovi prevode na preko 20 jezika

Unatoč tome što se engleski jezik proširio cijelim svijetom i postao standardni jezik za komunikaciju među ljudima iz različitih zemalja, postoje mnogi CS:GO igrači koji ne mogu ovakav sadržaj upijati na jeziku koji im nije materinji. I tu su uskočili volonteri, koji su prepoznali FalleNov trud i na njega dodali svoj, Tako je prva epizoda Games Academya već sada prevedena na preko 20 jezika, uključujući ruski, turski, kineski i japanski.

Prva mapa koja se obrađuje na Games Academyju je Mirage, sljedeći mjesec čeka nas Dust2, a osim samih videa FalleN namjerava dodati i druge oblike učenja poput predavanja preko TeamSpeaka, Q&A sesija i slično.

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *