Već više od godinu dana aktivno pratimo novi Unreal Tournament, što kroz članke na Gameru, što kroz službeni Unreal Tournament Adria Fanpage, gdje vam iz prve ruke donosimo promjene koje se događaju na UT sceni. S obzirom da je igra dostupna već skoro dvije godine, možemo slobodno potvrditi da Epic odrađuje odličan posao – ne samo da se novi UT unaprijeđuje kroz cijeli community, već se također iz mjeseca u mjesec ažurira novim mapama, modovima i sitnijim prepravkama. S obzirom da je Gamer oduvijek bio sjedište Arena Shootera, odlučili smo napraviti korak dalje gdje vam u suradnji s Epic Games donosimo prvi lokalni Hub!

Unreal Tournament Adria Hub 2


Six-Core konfa sa SSD-om podržava 64 igrača uz osam instanci

Za one koji još nisu upoznati sa Epicovim Hubovima, radi se poboljšanoj verziji klasičnog “servera”, gdje nemate samo jednu IP adresu i server na kojem se vrti jedan te isti mod ili voting sistem, već se radi o “chat sobi” na koju se spojite, a zatim direktno unutar nje možete otvoriti svoju instancu igre, odnosno kreirati svoj “server” koji featura mod i mapu koju ste prethodno odabrali. Kao što smo gore već naveli, naš Hub podržava do osam instanci, a lociran je u Njemačkoj.

Pored službenih modova, od kojih izdvajamo Duel, DM, TDM i CTF, također smo uključili i najnoviju verziju Eliminationa, kojeg će defnitivno cijeniti ekipa s 2k4 scene. Radi se o redizajniranom TAM-u, koji još uvijek ima prostora za poboljšanjem, ali je već u ovoj verziji i više nego igriv. S naše strane bismo vas definitivno savjetovali da odmah u startu kliknete na Download all content, kako biste neometano imali pristup svim mapama i modovima tokom igre.

Pristup Hubu je jednostavan, u onom trenu kada se spojite na preglednik, na listi odaberite Adria Hub by Gamer.hr i pridružite mu se:

Unreal Tournament Adria Hub 1

Discord server kao prateći alat za komunikaciju, support i prijedloge

Discord svoju popularizaciju može zahvaliti isključivo eSportu i LAN turnirima, ali i gamerima s Twitch.tv-a te određenim gamerskim zajednicama. Discord možete koristiti putem web preglednika ili direktno skinuti aplikaciju. S obzirom da se radi o potpuno besplatnom alatu koji pruža brojne mogućnosti, biti će odlično okupljalište za UT igrače s naših prostora. Priključiti se možete klikom na link: https://discordapp.com/invite/cwJxPzh

Kitah, 4P, Obični Smrtnici, Krkani i svi ostali lokalci – idemo se vratiti korijenima

Već u ovom trenu se na serveru mogu pronaći pojedinci iz gore spomenutih teamova; Kix, Wasteful, Basse3Kick, Lo_OLzoR, Babitz, Skull i Syzy već glume namještaj na Decku, uz više od 100 sati igre, dok se starije kolege poput D3va, Lorda, Pirga, Sphx-a, CyberHerza i sličnih tek pripremaju na skok u aktivne vode. Kako god bilo, s ovime želimo napravit korak dalje u okupljanju stare ekipe, ali isto tako pružiti organiziranu dobrodošlicu novim igračima, neovisno o skillu.

To je to s naše strane, svakodnevno nas možete pronaći na Discordu, dok se serveri većinom pune u večernjim satima, vidimo se!

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *