KSET vas u četvrtak, 2. ožujka, s ponosom poziva na posljednji ovosezonski GAME QUIZ  na kojem na u goste dolaze niti više niti manje nego majstori gaming developementa CROTEAM. Game developer koji je najpoznatiji po svome Serious Sam serijalu. Zanimljivo je napomenuti da Serious Sam: The Second Encounter već broji 15 godina, te ima službeno najbolju i najkreativniju anti-piratsku zaštitu (službeno u top 10 zaštita ikad). Što se kviza tiče, samo nam ime govori. Tema kviza ovaj put će se baviti FPS igrama i njihovim raznim iteracijama (UT, QUAKE, DOOM,…).

Natječe se u timovima od 3-4 natjecatelja kroz tri runde

Prva runda je zaokruživanje, druga odgovori, te finalna runda za dva najbolje plasirana tima koji će se natjecati na principu eliminacije (pitanja koliko tim sa najviše igrača ima). Nagrade nam osiguravaju naši gosti CROTEAM, dok nam se za vrijeme između rundi, te za sve ostale koji se ne natječu u klubu će se nalaziti Mikronis sa svojim gaming  asortimanom na kojem će se odmah moći probati neki od naslova iz kataloga CROTEAM-a, te ono najuzbudljivije, svi posjetitelji će imati priliku isprobati Serious Sam VR u pravom 3D okruženju.

Nakon završetka kviza početi će panela sa glavnim facama CROTEAM-a gdje ćete imati priliku pitati sve što vas zanima o njihovim igrama, pa sve do samih savjeta oko rada u svijetu razvoja video igara.

Prijave na FB eventu, preko objavljene Google forme. Svim natjecateljima će na vrijeme biti javljeno da li su prijavljeni na upisani e-mail.

Participacija – 15kn po članu tima

–  10kn nenatijecatelji

–    5kn nenatijecatelji/studenti

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *