Nedavno objavljeni Dragon Ball FighterZ je, pored čudnog imena, neobična Dragon Ball igra. Umjesto nastavljanja sa svojevrsnim open world bitkama poput onih u Dragon Ball XenoVerse i ostalim igrama u serijalu, FighterZ će usvojiti klasični sistem koji imaju sve borbene igre, te neki misle kako bi mogao konkurirati čak i najduže plasiranim naslovima u žanru.


Razvikani Future Trunks će biti igri, no ostali likovi su upitni

Dragon Ball FighterZ još nije tu, no hype je svakako stigao – ne samo da je trenutno najiščekivanija igra u žanru, već bi mogla uzurpirati mjesto na vrhu koje su tradicionalno držali Tekken, Street Fighter te, u nekim krugovima, Soul Calibur.

Bandai Namco je odlučio maksimalno iskoristiti popularnost još neizdane igre uvrstivši ju u nadolazeći Evo 2017 turnir u Las Vegasu koji će trajati od 14. do 16. ovog mjeseca. Na Evo 2017 će biti sve popularne borbene igre poput Street Fighter V i Tekken 7, kao i neki manje poznatih naslova.

Ako ste u prilici, posjet ovom turniru će vam dati priliku da zaigrate Dragon Ball FighterZ prije većine igrača. Sve što će vam trebati je pass za Evo 2017 turnir i registracija na Bandai Namco sajtu koji će, pored glavnog, održavati i manje FighterZ turnire.

Iako nije poznato koliko će dovršena ova igra, pa se tako ne zna koji će sve likovi biti dostupni osim, no znamo da je jedan od njih Future Trunks, koji je nedavno dobio vlastitu najavu. U svakom slučaju, čini se kako Bandai Namco želi napraviti ozbiljnu konkurenciju Tekkenu i Street Fighteru, a ljubitelji borbenih igara su ga svakako ozbiljno shvatili.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *