Samuraji, vitezovi ili Vikinzi – tko bi pobijedio? Vitezovi, naravno, no neki to ne shvaćaju, pa zato imamo For Honor, jedinstvenu borbenu igru koja vam dozvoljava da proživite versus maštarije. Iako igra ima poveći broj igrača, složit ćete se kako bi ipak mogla biti malo bolje dorađena, što je problem koji Ubisoft uskoro planira ispraviti.


Iako je većina updateova zasad nepoznata, možemo računati na to da će For Honor postati još krvaviji

Igrači su iz nedavne Ubisoftove objave saznali da se za For Honor spremaju tri velika updatea: jedan u kolovozu, jedan u studenom i jedan koji izlazi na kasniji, još nedefiniran datum. Prva dva updatea će se dodati mnoštvo različitog sadržaja, poput heroja, opreme i bojnih polja. Ubisoft također želi poboljšati online igranje, te dodaje ranked turnire te novi 4v4 PvP mod. Tu će se naći i balansiranje heroja, no još ne znamo čiji će mač biti naoštren a kome će umjesto štita u ruku biti stavljena meta.

Treći For Honor update će dodati dedicated servere, za koje mnoge smatraju da su trebali biti dostupni od samog početka. Ubisoft navodi kako je došao do ove odluke zbog različitih problema oko online igranja, te kako će dedicated serveri poboljšati svaki aspekt igranja protiv drugih igrača.

No iz studija još ni riječi o datumu kad bi ovaj update trebao izaći, osim što su dali do znanja da je migracija ogroman proces koji ne treba olako shvatiti. Čini se kako dedicated serveri neće biti dostupni prije studenog, a igrači će se morati zadovoljiti raznim poboljšanjima koje Ubisoft planira dodati kroz sljedeće mjesece.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *