U sklopu promocije imena Road to Battlefield 1 koju je pripremio veliki izdavač EA stigla je obavijest o mogućnosti besplatnog preuzimanja posljednjeg DLC-a za popularni Battlefield 4, The Final Stand. Ponuda vrijedi za sve platforme na kojima je igra dostupna – PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One.


Rotacija besplatnih dodataka nastavlja se i nakon ovog

The Final Stand se na tržištu nalazi od prosinca 2014. godine i, kao što mu naziv kaže, bio je posljednja ekspanzija za Battlefield 4. Nakon toga je DICE izdao nekoliko besplatnih proširenja u sklopu Battlefield 4: Operations inicijative kojom su nastavili podršku za BF4 i nakon izlaska policijsko-lopovskog Battlefield: Hardlinea.

Za preuzimanje ove ekspanzije morate posjedovati originalni Battlefield 4, a ovisno o platformi za koju se odlučite preuzet ćete ga putem Origina za PC, PlayStation Networka za Sonyjeve konzole ili Xbox Live trgovine za Microsoftove konzole.

Ponuda traje do 24. svibnja kada će mjesto Final Standa zauzeti neki drugi DLC iz franšize Battlefield. EA se tako polagano priprema za izlazak Battlefielda 1 koji stiže ove jeseni, točnije 21. listopada, a ako želite saznati nešto više o toj promociji zaputite se ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *