Dok se fanovi Square Enixovih RPG igara već sada opremaju konzolama i prednarudžbama za nadolazeći Final Fantasy XV, stožer velikog Squarea u punoj snazi planira širenje svojih drugih igara. Početkom ove godine dobili smo Final Fantasy 9 na mobilnim platformama, ovaj tjedan nas je dočekao Final Fantasy X na Steamu, a krajem ovog ljeta očekuje nas Squareov (ponovljeni) pokušaj ulaska na europsko tržište s Free 2 Play mobilnom igrom, ovaj put pod nazivom Final Fantasy Brave Exvius!


Više od 6 milijuna preuzimanja u Japanu, što možemo očekivati kod nas?

Naše dosadašnje skromno iskustvo sa F2P Final Fantasy spin-off igarama za mobitele nije baš urodilo plodom, prvenstveno zbog loše odrađenog sustava napredovanja i retardiranih tokena koje se trebalo kupovati za novce. No, kažu da je Final Fantasy Brave Exvius drugi par rukava – čekaju nas konkretne borbe, bolji sustav napredovanja, bolji sustav s nagradama, kao i kompleksna priča uz svima nam drage Guardiane/Eidolone.

Igra je već neko vrijeme službeno vani u Japanu, gdje broji nešto više od 6 milijuna preuzimanja, što je vjerojatno dovoljno dobar pokazatelj da su ovaj put pogodili sve kako treba. S naše strane smo bili nestrpljivi pa smo bacili pogled na YouTube u nadi da možemo iskopati nešto gameplaya, gdje nas je nakon par sekundi lupanja po searchu dočekao gameplay video. Video je sasvim pristojno pokazao da će novi Final Fantasy za mobitele očarati ne samo grafičkom podlogom, već glazbom, pričom i samim settingom svijetova. Nama se svidio, a vama ga linkamo u nastavku:

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *