Dva tjedna prije izlaska nove igre u nogometnom serijalu FIFA, FIFA 17, izdavač EA je odlučio dati igračima priliku da okuse ono što će ih dočekati u punoj verziji. U demo verziju su ubacili solidnu količinu sadržaja, a ona je dostupna za sve tri platforme za koje je FIFA 17 predviđena.


FIFA 17 demo ima čak 12 klubova

EA nije htio štedjeti na sadržaju, već napraviti presjek cijelog iskustva, pa ćete tako moći zaigrati i “story mode” u kojem pratite igrača Alexa Huntera u britanskoj Premier ligi i njegovom usponu do slave. Naravno, kako ne biste sada vidjeli baš sve što igra može ponuditi, moći ćete pratiti dio njegovog putovanja kao igrača za Manchester United.

Glavni mod koji vjerojatno zanima igrače je Kick-Off, a po prvi puta će ga moći iskusiti u Frostbite engineu koji je do sada bio rezerviran za DICE-ove pucačine. Dok čekate protivnike moći ćete zaigrati sedam “Skill Gamesa” – četiri ako igrate protiv umjetne inteligencije i tri potpuno nove koje su zamišljene za multiplayer.

Za kraj je EA odabrao 12 klubova između kojih možete birati: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayern München, Tigres U.A.N.L. (MX) i Gamba Osaka, a timove ćete moći poslati na teren tri autentična stadiona – CenturyLink, Stamford Bridge i Suita City Football Stadium

FIFA 17 demo dostupan je za sve platforme na koje će ova simulacija nogometa izaći, čak i za Xbox 360 te PS3. Konzole prošle generacije naravno nemaju pristup novom grafičkom engineu, ali barem su uključene u planove za demo. FIFA 17 izlazi 29. rujna za PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 i PlayStation 4, a ako ste zainteresirani predbilježbe možete odraditi ovdje.

fifa 17 demo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *