Još je mjesec dana preostalo do službenog izlaska – Fallout 4 nikako ne smije podbaciti s obzirom na popularnost i kvalitetu prijašnjih igara u serijalu. Pred Bethesdom je ogroman zadatak oduprijeti se prokletstvu razočaranja koje nastupi nakon određenog perioda hypeanja ciljane publike, a po onome što smo svi vidjeli na E3-u – na dobrom su putu!


Bethesda je svjesna pritiska koje Fallout 4 za sobom nosi

Pete Hines, glasnogovornik Bethesde naglasio je da je svjestan pritiska koji im je na leđima, no vjeruje u svoj talentirani i uvježbani tim. Jedno je prezentirati mogućnosti igre, drugo je ispolirati sve na vrijeme te pametno kontrolirati potencijalne propuste u smislu pravovremenog izdavanja zakrpa dok je igra još vruća.

„Iskreno, nadam se samo da ćemo za godinu dana moći reći da je Fallout 4 ispunio očekivanja nakon prezentacije na E3-u. To je ono što prezentacije zapravo i jesu – obećanje i održanje istog u okviru Fallouta 4 i onog što ta igra može postati. U slučaju da nešto pođe po zlu, prezentacija i čitav period do izlaska igre je zapravo bilo gubljenje vremena.“ Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

U nastavku na temu donosimo vam novi video od Bethesde koji predstavlja različite statistike i obilježja protagonista u nadolazećem Falloutu. Izgleda da se vraća legendarni perk pod imenom Nerd Rage, a i inteligencija će imati ulogu u crafting sustavu igre.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *