Mobilna igra smještena u svijet Fallouta izašla je najprije na iOS-u za vrijeme sajma E3 pretprošle godine. Par mjeseci nakon toga free-to-play izgradnja nuklearnog skloništa i njegovo održavanje stigla je i na Android, a sada je Bethesda objavila da se u ovu avanturu mogu upustiti još i PC igrači koji imaju instalirane Windowse 10 i Xbox One igrači.


Fallout Shelter ima podršku za Xbox Play Anywhere

Bethesda je uz ovu objavu potvrdila kako ova igra sada podržava i Microsoftovu Xbox Play Anywhere inicijativu uz pomoć koje korisnici mogu jednostavno prelaziti s jedne na drugu platformu i nastaviti tamo gdje su stali sa svim napretkom i achievementima koje su skupili. Uz to, Fallout Shelter podržava i Xbox One kontroler što znači da možete igrati i na televizorima.

Igra vas stavlja u ulogu nadzornika, odnosno Overseera, nuklearnog skloništa koji su u svijetu Fallouta poznati kao Vaultovi. Kao glavna i odgovorna osoba morate privući stanovnike, paziti na njih i proširivati svoje zadnje prema njihovim potrebama. To znači da ćete se uz izgradnju zabavljati craftingom, prikupljanjem resursa i igranjem s ljubimcima, a vidjet ćete i poznate likove iz tog post-apokaliptičnog svijeta.

Fallout Shelter ste mogli dosad zaigrati na Android i iOS uređajima, s naglaskom na našu recenziju “Kako sam zamrzio Fallout Shelter“, a ako želite verzije za puno veće ekrane zaputite se ovdje i preuzmite igru. Bethesda je uz vijest o novim verzijama objavila i prikladni trailer, a za sve ostale informacije posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *