Bethesda je održala svoje obećanje: Fallout Shelter za Android na Trgovini Play pojavio se točno 13.8.2015. Android verzija identična je onoj za iOS, a cijela igra ima tek 141 MB. Preuzimate posao “overseera” nad svojim vaultom, što znači da ćete se morati brinuti o svim aspektima života stanovnika: od razvrstavanja na pravo radno mjesto, do gradnje novih soba i vođenja brige o resursima potrebnima za život, kao što su voda, energija i hrana.  Podsjećamo, igra je za iOS izašla još početkom 6. mjeseca i ubrzo postala aplikacija broj jedan, s oko 70 milijuna sesija dnevno.

Fallout Shelter za Android naglasak stavlja na resurse

Glavni cilj igre naglasak stavlja na spomenute resurse, a kako biste maksimalno povećali proizvodnju, morat ćete proširivati sobe i u njih rasporediti prave ljude s obzirom da, primjerice, kuhinja zahtijeva što bolju agilnost, a ostale sobe snagu ili karizmu. Igra uz elemente izgradnje ima i dozu društvenih aspekata, pa ćete morati voditi brigu da ljudi ostanu sretni i strateški ih raspoređivati po dnevnim boravcima kako bi produžili vrstu. Ljude također možete opremati oružjem i mijenjati im odjeću, što je posebno bitno ako u svijet šaljete exlorera koji će biti zadužen za daljnje prikupljanje opreme i čepova. Čepovi su ujedno i valuta koju koristite za izgradnju soba te njihovu nadogradnju, a nove sobe otključavate na temelju broja stanovnika vaulta.

Moramo pohvaliti i činjenicu da za razliku od ostalih freemium igara, Fallout Shelter neće konstantno pokušavati “nagovoriti” vas da trošite pravi novac na in-game iteme. Igru možete preuzeti besplatno u Trgovini Play.

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *