Ovaj vikend u njemačkom gradu Kölnu održava se LAN finale ESL ESEA Pro lige na kojem će se četiri najbolje europske i četiri najbolje sjevernoameričke ekipe boriti za izdašan fond nagrada od 250 000$. Grupe na turniru sadržavaju po dvije ekipe sa svakog kontinenta, a kao i uvijek do sada u CS:GO-u favoriti su europske ekipe.

Najviše se očekuje od švedskog Fnatica

Te danskog Team Solomida, koji su spletom okolnosti završili u istoj skupini. Predstavnici sjeverne amerike Cloud9 nose barjak nade kao američki tim s najvećim šansama za prolazak skupine, a odmah iza njih je Keyd Stars. Brazilski su tim, nakon nekoliko dobrih predstavljanja u Europi i Americi, odlučili privremeno preseliti u SAD – gdje imaju veći broj natjecanja u kojima mogu sudjelovati nego u svojoj domovini. U nastavku grupe:

Group A:

1. Cloud9
2. Virtus.pro
3. Luminosity Gaming
4. TeamEnVyUs

Group B:

1. Fnatic
2. Keyd Stars
3. Team SoloMid
4. Counter Logic Gaming

Prvi mečevi započinju već u četvrtak 2.7.

A turnir traje sve do nedjelje – kada će se u velikom finalu dvije ekipe boriti za prvo mjesto i nagradu od 100 000$. Detalje rasporeda te prijenos na twitchu možete pronaći preko ESL-ove Pro League stranice, a ako vam to nije dosta možete okušati svoje znanje i sreću te zaigrati ESL fantasy ligu.

Objavio Zvonimir "Professeur" Burazin

Admin i Newswritter na www.counterstrike-hr.com, caster i podcaster na www.twitch.tv/cshr_tv.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *