Epson na sajmu Heimtextil predstavlja mogućnosti i snagu najnovijih sublimacijskih inkjet pisača iz serije SureColor. Ti pisači mogu ispisivati na različitim kućanskim predmetima, u najvišoj kvaliteti, potpuno prilagođeno potrebama korisnika. Odabrane vaze, posude, šalice, podmetači za čaše i pribor za jelo, koje je posebno za sajam producirao londonski dizajnerski studio Blooming Bryony, pokazuju kako dizajneri interijera i predmeta za kućanstvo te proizvođači i trgovci mogu jednostavno i povoljno diverzificirati svoje proizvode.


Epson možete pronaći od 12. do 15. siječnja na štandu E15, hala 4.0

Blooming Bryony plates printed using an Epson SureColor SC-F printer and sublimated by SubliTecPisači Epson SureColor omogućavaju potpunu fleksibilnost proizvodnje manjih ili srednje velikih količina proizvoda za interijere. Kućanski proizvodi koje Epson predstavlja na svom štandu proizvedeni su na pouzdanom i jednostavnom za korištenje 44-inčnom pisaču SureColor SC-F6200, u suradnji s tvrtkom SubliTec, specijaliziranom za sublimacijski 3D ispis. Predstavljene su i mogućnosti ispisa na panelima ChromaLuxe, na stolne površine, podmetače za čaše i metalne pladnjeve, otporne na grebanje i atraktivnog dizajna. Ovi će uzorci biti izloženi kao dodatak nizu aplikacija na tekstilu i namještaju kako bi se pokazale mogućnosti koordiniranog dizajna uz pomoć Epsonove inkjet tehnologije.

Potencijal izbora i prilagodbe dekora sve je veći u poslu dizajna interijera, a Epsonov sublimacijski ispis nudi raznovrsne mogućnosti proizvodnje upečatljivih artikala. Povećava se i izbor materijala na koje je moguće sublimacijski ispisivati pa je i raspon proizvoda sve veći. Dizajneri, proizvođači i trgovci stoga mogu otvoriti nove dijelove tržišta i proširiti svoje poslovanje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *