Realizam i video igre rijetko kad idu ruku pod ruku, i dok je baš taj nedostatak ono što ih čini privlačnima, uvijek se nađu igrači koji će se žaliti na “nedostatak realizma”. Čini se da će isti uskoro moći odahnuti jer Gaijin Entertainment razvija pucačinu koja će vam dočarati užitke puzanja kroz rov i žrtvovanja sebe radi misije.


Pucnjava kao što je nekad bila

Enlisted je još jedna u nizu nedavnih Crowdfunding igara, no ipak se čini nešto više obećavajućom od konkurencije. Za početak, glasnogovornik developera se oglasio i rekao kako je Enlistedov release praktički zagarantiran, no samo za prve dvije misije. Također je objasnio PCGameru kako će borbe između vojnika biti maksimalno realistične te kako killovi na igračima neće biti jednake važnosti kao u većini pucačina već će objektivi spasiti dan.

Oni koji žele odigrati najnoviju WW2 avanturu u cijelosti će morati biti velikodušni sa svojim Crowdfundingom. Naime, developer je stavio poprilično visoku cifru za uspjeh kampanje, no obećao je i različite dodatke i poboljšanja sa svakim prijeđenim financijskim pragom.

Koncept je definitivno hvale vrijedan, kao i argument kako taktičke pucačine praktički ne postoje je čvrst. Gotovo svaki FPS ljubitelj će jedva čekati da isproba online pucačinu koja se igra kao ratni film, no ushićenje bi moglo biti kratkotrajno.

Bez Crowdfundinga, igra će možda biti stavljena na police sa samo dva nivoa te je upitno koliko dugo će isti uspjeti održati interes. Pored toga, tu je i zasad slabo objašnjena mogućnost da igrači kupuju svoja oružja za pravi novac, što se vjerojatno neće svidjeti svima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *