Nova 4X strategija Amplitude Studiosa nalazi se u Early Accessu na Steamu od početka listopada prošle godine. Razvojni tim iza sebe ima nekoliko uspješnih igara tog tipa, a za razvoj Endless Spacea 2 odlučili su potražiti pomoć igraće zajednice. Razvoj napreduje polako i sigurno, a sada je stigla nova besplatna nadogradnja koja ubacuje novu veliku frakciju te solidnu količinu drugog sadržaja.


Nova frakcija Endless Spacea 2 zove se Horatio

Do sada su igrači mogli birati između pet od ukupno osam frakcija koje će biti dostupne u konačnoj verziji Endless Spacea 2, a Amplitude je odlučio ubaciti još jednu koju su nazvali Horatio. Ovu rasu vodi ekscentrični milijarder koji se odlučio klonirati i “opet uljepšati galaksiju”, a osim ovog karizmatičnog gospodina ubačene su tri manje frakcije, poboljšano “tehnološko stablo” i sustav borbe.

Posebnost ove rase je mogućnost asimiliranja DNA ostalih rasa i njeno ubacivanje u genetsku bazu Horatioa čime preuzimaju sve dobre strane i njima poboljšavaju svoju populaciju. Za promjenu “tehnološkog stabla” zaslužna je zajednica koja je timu pružila vrijedne povratne informacije, a dodana je nova mogućnost pregleda sustava iz orbite uz poboljšanja populacijama i senatu. Cijeli i detaljni popis promjena možete pročitati ovdje.

Endless Space 2 će u Early Accessu provesti još neko vrijeme, a trenutne ocjene onih koji su kupili igru i zaigrali je na Steamu su veoma pozitivne. Ako ste zainteresirani za kupovinu, zaputite se na Valveov servis, a ispod teksta možete u video obliku pogledati što sve ova nadogradnja donosi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *