Gotovo nitko nije očekivao da će PGL Major u Krakovu završiti kako je završio. Neki veliki i obećavajući timovi ispali su već u grupnoj fazi, SK Gaming nije prošao top 8, a Zeus je napokon doveo Gambit do samog finala gdje je zasluženo digao svoj prvi Major trofej ne izgubivši niti jedan meč. Event je to koji će se pamtiti duže vrijeme jer ne samo da je bio nepredvidiv i pun iznenađenja, već su ga obilježili i nevjerojatni trenuci poput Legijinog molotova na Cobblestoneu ili granate na Infernu od Dosiae. Na jesen nam stiže još jedan veliki turnir koji isto tako ima potencijala da bude pun iznenađenja i odličnih playeva.


Najbolji timovi Counter-Strikea na ELEAGUE CS:GO Premier 2017 turniru

Za sve ljubitelje kvalitetnog Counter-Strikea imamo dobre vijesti. ELEAGUE se u rujnu napokon vraća nakon Majora u siječnju kroz seriju turnira naziva ELEAGUE CS:GO Premier 2017, a 12 od 16 timova koji će se natjecati već su poznati. Natjecanje će trajati 5 tjedana, a spomenutih 12 odabrano je zbog svojih rezultata u prijašnje dvije sezone CS:GO ELEAGUE natjecanja. Cijeli event prenosit će se na TBS-u, Twtichu, YouTubeu i službenoj stranici ELEAGUE-a.

Sudionici su podijeljeni u skupine, a svaka od njih sadrži tri vrhunska tima koji su svoje mjesto zaslužili na prošlim turnirima te jedno mjesto predodređeno za momčad koja bude među četiri najbolje u kvalifikacijima. Dva od četiri predodređena mjesta namijenjena su za najbolje europske / CIS timove, a dva za najbolje američke ekipe. Registracije za obje regije otvorene su za sve do datuma održavanja kvalifikacija na službenim CEVO serverima 26. i 27. kolovoza.

“Counter-Strike je važan dio ELEAGUEovog DNA i uzbuđeni smo vratiti ga ove jeseni s lineupom od toliko elitnih timova. Veselimo se i broju uzbudljivih priča uključujući one koje se odnose na otvorene qualifiere i vrlo kompetitivno područje turnira”, izjavila je generalna direktorica ELEAGUE-a i potpredsjednica esporta na Turner Sports, Christina Alejande.

Ovo je definitivno događanje koji niti jedan fan Counter-Strikea ne smije propustiti. Već u grupnoj fazi ELEAGUE CS:GO Premiera imat ćemo okršaje legendarnih timova čime će neizvjesnost svakog meča trajati do zadnje runde. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Astralis moći obraniti naslov iz siječnja ili će ga Virtus.Pro i Optic Gaming uspjeti preuzeti nazad. Možda netko drugi ovaj puta osvoji titulu prvaka. FaZe Clan nakon lošeg rezultata u Krakovu traži priliku za novi trofej, NiP-ov trenutni lineup izgleda obećavajuće, a SK Gaming moći će još jednom pokazati da su i dalje najbolja ekipa na svijetu. Jedno je sigurno, predbilježite si vikende u rujnu jer ovaj turnir bit će odličan!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *