Jeste li se ikad zapitali što bi se dogodilo kad biste sudbinu sunarodnjaka uzeli u svoje ruke? Mislite li da kao izabrani predsjednik imate sposobnosti dovesti eHrvatsku u doba nezapamćenog napretka ili da bi vaše strateške vještine i analitička vizija omogućile postizanje epske vojne pobjede ili izgradnju ekonomskog carstva? Ovo je pravo mjesto na kojem možete to sami provjeriti! eRevollution je besplatna browser igra koja oponaša mnoge oblike stvarnog života; imena, lokacije zemalja i njihovih regija, a ulaskom u ovu igru, kao građaninu, omogućeno vam je pratiti svoje političke, novinarske, ekonomske ili vojne vještine, stremljenja, kao i promijeniti tijek povijesti.

eHrvatska


U virtualnom svijetu, eHrvati imaju jake igrače i dobro uvježbanu vojsku

Do ne tako davno eHrvatska je imala kolonije u Italiji, koje su omogućavale uspješan gospodarski razvoj, no napadi protivničkog saveza s vodstvom eTurske i eBrazila, prisilila je vojne jedinice eHrvatske da se usredotoče na novo ratište. Trenutno je u tijeku napad na naše izvorne regije, već smo izgubili Dalmaciju i Istru, ali smo uspjeli zadnjim atomima snage obraniti Slavoniju i preuzeti inicijativu. Protivnički savez to sigurno neće mirno gledati, stoga očekujemo ponovni pokušaj brisanja eHrvatske s mape, ukoliko ne dobijemo tvoju pomoć!

eRevollution je timska igra i zato je svaki novi građanin dobrodošao. eHrvatska zajednica u igri je srdačna, rado ugošćuje nove igrače i spremna im je ponuditi pomoć u igri. Uz virtualno druženje, česti su i ugodni sastanci u pravom životnom okruženju, uključujući i međunarodne skupove, gdje se uz zabavu susreću igrači sa svih strana. Uspjeh možete ostvariti kao pojedinac, ako imate prave životne vještine. Jer svi vaši zaposlenici, vojnici ili glasači su stvarni ljudi koje morate uvjeriti, raspravljati s njima ili jednostavno biti im prijatelj.

I na kraju, ne zaboravite da je sve to uvijek samo igra. Strastvena, ponekad s jakim emocijama, ali većinom zabavna i otvorena, koliko želimo da bude, u stvaranju novih prijateljstava u eSvijetu.

Pridružite se pod sljedećim linkom: https://www.erevollution.com/en/register/65870

 

Sponzorirani članak

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *