Koliko vam se puta desilo da zaboravite da odradite backup podataka pre instaliranja novog sistema, da zaboravite da sačuvate vaše slike, fajlove, muziku koju bi želeli da zadržite na novom sistemu ili drugom hard disku? Back-up nije težak posao, ali je nekada jednostavno zamoran i suvišan, ali sa druge strane, neophodan ukoliko želite da sačuvate ono šta vam je bitno. Upravo zbog toga nam kompanija EaseUS predstavlja jako praktičnu aplikaciju za back-up vaših podataka, migraciju na novi sistem ili popravku back-up datoteka urađenih sa drugim programom – EaseUS Todo Backup Free.


Sačuvajte vaše najvrednije podatke, brzo i lako uz EaseUS Todo Backup Free

Alat koja nam dolazi iz EaseUS kompanije je jedna od najefektivnijih i najjednostavnijih aplikacija na tržištu gde se svakodnevno pojavljuje gomila sličnih, ali ne i tako korisnih. Program vam ne pomaže samo u backup vaših vrednih podataka, nego u migraciji celog operativnog sistema sa svim važnim datotekama. Prebacivanja podataka sa jednog na drugi Hard Disk, kloniranje diska i prebacivanje na novi hardware, migracija sa HDD na SSD kao i backup određenih sektora, klastera ili blokova vašeg diska.

Tu je i Full Backup opcija, ukoliko želite da „preselite“ celokupni sistem sa svim datotekama sa jednog na drugi Hard Disk. Jedna od najkorisnijih funkcija ove aplikacije je i pronalaženje greške i uklanjanje u problematičnim backup datotekama koje su odrađene preko Windowsa ili nekog drugog programa.

Ukoliko backup proces traje predugo, tu je i Incremental Backup opcija u kojoj je potrebno da samo jednom odradite backup vaših fajlova. Nakon toga program će svakim sledećim zakazanim terminom, u već postojeći backup file, dodavati samo fajlove koji su naknadno modifikovani ili dodati na vaš HDD.

Opcija Differental Backup je takođe prisutna, gde će program svakim sledećim backupom, sačuvati samo fajlove koji su doživeli neku vrstu promene iz prvobitnog backup fajla.. Program će sam prepoznavati koji fajlovi već postoje i koje je potrebno promeniti i stvoriti backup file za njih.

Znate kako kažu, BackUp je jedna od „a must“ stvari koju je potrebno uraditi sa vremena na vreme, a za to je tu opcija Schedule Backup koja će nakon inicijalnog podešavanja sama raditi ono što ćete vi verovatno zaboraviti – backupovati sve fajlove kako ne bi ste slučajno ostali bez njih.

EaseUS Todo Backup free je besplatna aplikacija ukoliko želite da migrirate vaš operativni sistem i odradite backup hard diska, a ukoliko želite napredne funkcije cena EaseUS Todo Backup programa je $29.95 po licenci.

Uštedite svoje vreme i izbegnite nerviranje oko backupa uz ovu korisnu i funkcionalnu aplikaciju

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *