Iako je jedna od najvećih kompanija u igraćoj industriji, igrači na EA ne gledaju baš blagonaklono. Ovaj izdavač je 2012. i 2013. godine “osvojio” nagradu za Najgoru kompaniju u Americi, nakon čega ih je ta titula nastavila pratiti. Nakon toga su odlučili promijeniti svoj imidž i polako im to počinje uspijevati. Neki igrači će ih tako zauvijek zvati, ali novosti koje su uveli, poput EA/Origin Access programa, ljubiteljima igara definitivno idu u korist. Taj model mjesečne pretplate donosi mnoge stvari, a uskoro će ponuda igara koju možete neograničeno igrati biti opet proširena.


Origin Access – jeftina mjesečna pretplata za pristup velikom broju igara

Ako niste upoznati s konceptom EA, odnosno Origin Accessa, sada ćemo malo pojasniti kako stvar funkcionira. Za početak, jedina razlika između EA i Origin Accessa je samo u nazivu i platformi za koju je pretplata dostupna. EA Access se odnosi na Xbox One verziju, dok je Origin Access rezerviran za PC igrače. A što točno stoji iza tih imena, pitate se? Cijena EA i Origin Accessa iznosi 3,99 eura mjesečno, za koju dobivate neograničen pristup velikoj kolekciji igara, mogućnost isprobavanja igara tog izdavača prije nego što postanu dostupne široj javnosti i 10% popusta na sve kupovine koje odradite na Originu (servis za digitalnu prodaju igara sličan Steamu čiji je vlasnik EA).

Igre se nalaze u takozvanom trezoru, odnosno Vaultu, a samo neke koje možete neograničeno igrati (od početka do kraja) jesu Battlefield 4, Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition, FIFA 15, serijal Dead Space, The Sims 4 i serijal Mass Effect. Zbilja odlična ponuda za količinu novaca koje morate izdvojiti mjesečno.

Nedavno su se toj ponudi pridružili trkaća igra Need for Speed (2015) i slatki platformer Unravel, a EA je sada najavio kako će ona uskoro postati bogatija za čak 10 igara. Među njima su sve tri igre iz serijala Crysis, BioWareov klasik Jade Empire, Plants vs. Zombies, Mini Metro i Sim City 2000.

Nadamo se da će igrači uskoro početi biti malo blaži prema EA-u, budući da se zbilja trude igračima ponuditi mnogo za veoma razumnu cijenu. Ovisno o tome koja verzija vas zanima, više informacija možete o EA Accessu potražiti ovdje, dok se za detalje o Origin Accessu možete zaputiti ovdje.

ea access 5

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *