Veliki offline  u organizaciji Teama Ancestral s Lavvekom i HOYLAom na čelu pred vratima je! Prošla su oba kvalifikacijska turnira na kojemu se 16 igrača kvalificiralo za turnir, a preostalih 16 pozvanih već je potvrdilo svoj dolazak. Sudeći prema odličnoj organizaciji prvog offline natjecanja u ožujku, ni ne sumnjamo da će ovi iskusni Heartstoneovci još jednom zapaliti Hangar18 Megastore Gaming arenu u Zagrebu!


Dva dana odličnog Hearthstonea i after party nakon prvog dana Lavvekstonea

Očekuje se da će ovaj turnir s nagradnim fondom od oko 6000 kuna biti jedan od najboljih Hearthstone turnira na ovim prostorima. Spektakl započinje 22.7. u svima već dobro poznatoj Hangar18 Gaming areni u Arena Centru u Zagrebu, a dan nakon toga okrunit ćemo drugog pobjednika Lavvekstone turnira! Prvog dana natjecanja održat će se skupinski dio, tj. svaki od 32 igrača bit će smješten u jednu od osam skupina. Najbolja dva igrača skupine prolaze u playoff koji se održava idući dan! Nakon što svi mečevi prvog dana završe, održat će se after party u Caffe Baru “Four Roses” na Remetinečkoj cesti 116! Drugi dan u playoffu najboljih 16 igrača igrat će, kao i u skupinama, u double elimination bracketu tako da prvi izgubljeni meč ne znači ispadanje s turnira!

Cijeli turnir igra se u Standard formatu, a struktura turnira je Best Of 5 s jednim banom, Last Hero Standing (deck se ne mijenja sve dok se s njim ne izgubi). Svaki igrač donosi 4 decka koja je obavezan poslati na mail lavvekstone@gmail.com do 21.7.! Prvog dana check-in za skupine A, B, C i D je od 11:30 do 12:00 h, a mečevi se igraju od 12:15 do 15:30 h. Za skupine E, F, G i H check-in započinje u 15:30 i traje do 16:00 h, a mečevi se igraju od 16:15 do 19:30 h. U 20:00 h objavit će se bracket, a nakon toga u 21:00 h započinje afterparty! Drugi dan započinje u 10:00 kada kreće checkin koji traje sat vremena, a onda kreće ostatak turnira sve do navečer kada ćemo nakon finala okruniti drugog Lavvekstone prvaka.

Lavvekstone se može pratiti na Twitchu i u Areni

Turnir će se moći pratiti uživo u Hangar18 Gaming areni, ali i preko streama službenog Lavvekovog Twitch kanala uz komentatorski trio koji čine HOYLA, Streets i Wild. Na streamu će se dijeliti Hearthstone packovi, a za sve igrače i prisutne gledatelje osiguran je Monster Energy Drink!

Igrači koji su pozivnicu zaslužili svojim prethodnim rezultatima su: hungry4kills, MagicZYYZA, Soptrup, Kamikaza, TravnoboyBBB, DadeBaldie, Broda, Grimmjow, Illusion, TrickyHunter, Duck1e, DoubleAIM, Morreh, Frixi, FluffyMilky i Insane. Igrači koji su svoje mjesto osigurali na kvalifikacijskim turnirima su: Djechuck, Kolan51, Zole, MrKokicar, Corrupted, Patimat, Mogul, Richi, Warwick, paljuha, domy, Crnjoastyle, Antola, Emerys, KermitZaba i McZyyza.

Svim igračima želimo puno sreće, dobrog RNG-a i ono glavno, dobru zabavu! Ako ste u mogućnosti, dođite pogledati turnir u Hangar18 Gaming arenu, družiti se s ekipom i popiti koji Monster, jer tko zna, možda vas cijela ta atmosfera potakne da igrate na idućem ovakvom natjecanju! Sve dodatne informacije u vezi ovog turnira u organizaciji Teama Ancestral možete pogledati na službenoj Facebook stranici samog eventa, kao na službenoj stranici Ancestrala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *