Heroes of the Storm je svakako dobra igra, no pati od jednog problema: nije League of Legends niti DotA 2. Pored ove dvije igre, MOBA koju je Blizzard izdao prije dvije godine kao da ne može doći na pozornicu, a svakako joj ne pomaže veća popularnost ostalih Blizzardovih igara. Ipak, HotS ima svoj zagriženi community, prvenstveno zbog mogućnosti da zaigrate kao jedan od poznatih World of Warcraft likova.


Neki noviteti i bonus nagrade, no Blizzard se mogao i više potruditi

Druga godišnjica Heroes of the Storm je počela jučer te će trajati nešto manje od dva tjedna, tako da bi svaki igrač trebao dobiti bar neke od nagrada koje Blizzard pruža. Što se tiče samih dodataka, nema pretjerano novog sadržaja i definitivno se nećete osjećati kao da je Božićno darivanje uranilo.

Za početak, svaki dnevni quest tijekom godišnjice će vas nagraditi s daily loot chestom common kvalitete. Kriteriji za meč su prilično opušteni, quest možete napraviti u bilo kojem modu koji uključuje AI ili prave protivnike.

Nadalje, Blizzard je povodom ovog eventa dizajnirao posebna obilježlja: ljubičasti portret, sprej i banner koji će svima dati do znanja da ste prisustvovali u eventu. Kako biste došli do njih, sve što je potrebno jest odigrati tri igre za vrijeme trajanja eventa. Kao još jedan dodatak, Blizzard je sastavio igraći soundtrack za one koji uživaju u Heroes of the Storm glazbi i žele ju slušati izvan igre.

Sve u svemu, nagrade su bolje nego ništa, no ne možemo se oteti dojmu kako je Blizzard ipak mogao malo blještavije obilježiti drugu godišnjicu svoje ikonične igre.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *