Battlefield 1 je među najočekivanijim naslovima godine, a s obzirom da glavni konkurent Call of Duty: Infinite Warfare nailazi na različite reakcije publike, ovo bi svakako mogla biti Battlefield godina, iako EA predviđa da će prodati manje primjeraka svojeg nadolazećeg naslova nego li je to franšiza ranije ostvarivala. Tako se za Battlefield 1 predviđa 11 milijuna primjeraka, dok je dosad EA s Battlefield naslovima redovito dostizao brojku od 15 milijuna. Datum izlaska Battlefielda 1 se približava, a sada su dostupne informacije za prvi DLC te Premium Pass.


Battlefield 1 Premium Pass uključuje i sve četiri nadolazeće ekspanzije

Za Battlefield 1 Premium Pass biti će potrebno izdvojiti ponešto više novaca, točnije 49,99$, ali za taj iznos Premium Pass obećava i podosta novog sadržaja. Tako će uključivati i četiri nadolazeće ekspanzije, od kojih prva, They Shall Not Pass, dolazi već 17. ožujka sljedeće godine. Prva Battlefield 1 ekspanzija u igru će uključiti i dodatne dvije nacije  Francuze i Ruse, koje su igrale veliku ulogu u Prvom svjetskom ratu, Uz ekspanzije, Premium Pass donosi i dvotjedni Early Access za sve ekspanzije, 16 novih multiplayer mapa, nove operacije i modove za igranje, 20 novih oružja, nove Elite klase te nova vozila. Tako da cijena od 49,99$ izgleda ipak nešto manja kada se stavi u paralelu sa sadržajem koji donosi.

Datum izlaska Battlefielda 1 predviđen je za 21. listopad ove godine, dok će Battlefield 1 otvorena beta započeti 31. kolovoza. Cijela situacije i dalje naginje k tome da bi 2016. godina mogla biti ona u kojoj će Battlefield franšiza zasjeniti glavnu konkurenciju, Call of Duty. Međutim, s Call of Duty naslovima se nikada ne zna.

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *