SEUM: Speedrunners from Hell je kombinacija akcijske igre i platformera koja stiže iz domaćeg razvojnog tima Pine Studio. Igra se prvi put pojavila na Steam Greenlight programu prvog dana u kolovozu prošle godine, a nakon nedavnog izdavanja demo verzije prošlog mjeseca ekipa Pine Studiosa je napokon odlučila s nama podijeliti datum izlaska ove zanimljive igre.


Akcija, brzina i metal glavni su sastojci SEUMa

Ako vam je igra dosad promaknula, radi se o kombinaciji Quakea 3 i Super Meat Boyja u kojoj vam je cilj što brže doći do kraja staze. Njih će biti ukupno sto, a kako napredujete kroz igru one počinju biti sve teže i implementiraju nove mehanike na koje ćete se morati naviknuti. Uz to ćete po njima moći (pokušati) pronaći brojne tajne koje će vam dati dodatan razlog za hvalisanje ako ste već dobri u igri.

Pine Studio je putem svoje Twitter stranice odlučio objaviti datum izlaska koji glasi 27. srpnja. SEUM: Speedrunners from Hell je u izradi samo za PC, a razvojni tim zasad nije spominjao konzolaške verzije.

Demo verziju možete pronaći i preuzeti na Steamu, ako želite sami vidjeti o čemu se radi prije samog izlaska. Moći ćete odigrati deset staza koje bi vam trebale pružiti solidan uvid u ono što Pine Studio želi postići, a budući da su igrači koji su odlučili testirati svoje vještine u demo verziji umrli nešto više od 1,5 milijuna puta izgleda da je razvojni tim malo sadistički nastrojen.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *