Izdavač Iceberg Interactive je u suradnji s domaćim razvojnim timom Gamepires objavio kako će njihova borbena trkaća igra Gas Guzzlers Extreme za nekoliko mjeseci izaći i za konzole. Na PC-u se igra nalazi od početka listopada 2013. godine i dobila je veoma solidne ocjene od kritičara, kao i od igrača, pa se konzolaši imaju čemu veseliti u zimskim mjesecima.Gas Guzzlers Extreme najprije na Xboxu One, pa zatim na PS-u 4

U službenoj objavi stoji kako se “ljubitelji Xboxa One mogu veseliti uživljavanju u ovu ludo zaraznu igru prije kraja 2016. godine, dok fanovi PlayStationa 4 moraju držati nogu s papučice za gas do drugog kvartala 2017. godine“. Zašto su se odlučili na odvojeno izdavanje nisu spomenuli, ali vjerujemo da imaju dobar razlog.

Gas Guzzlers Extreme kombinira brzu vožnju, timsku borbu za vrijeme upravljanja vozilima te veliku količinu eksplozija. U tipičnom stilu ovog žanra, krenut ćete s krntijom, a kako bude napredovali dočekat će vas sve bolji modeli na koje ćete moći potrošiti novce koje ste zaradili u trkama i borbama u areni. Kako bi igračima bilo zanimljivije, podešavanje vozila je izuzetno detaljno, pa možete sklepati automobil vaših snova.

Konzolaške verzije igre imat će uključena oba DLC-a u kojima PC igrači već neko vrijeme uživaju, a oni se zovu Full Metal Zombie i Full Metal Frenzy. Prvi naravno ubacuje živuće mrtvace u igru, a drugi omogućuje da se provozate vjerno rekreiranim Zagrebom uz još neke dodatke.

Ako ste zainteresirani za igru, a ne čeka vam se verzija za jednu od dvije spomenute konzole onu za PC možete pronaći na Steamu. Više informacija ćete pronaći na službenim Facebook i Twitter stranicama, budući da službene nisu već neko vrijeme ažurirane.

gas guzzlers extreme konzole

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *