Napokon smo dobili konkretne informacije u vezi nove Blizzardove pucačine, Overwatch. Igre je imala zanimljiv put – krajem prošle godine počela je zatvorena beta koja je trajala svega dva mjeseca, nakon čega je slijedila pauza od nekoliko mjeseci, da bi se igra prošli mjesec ponovo vratila u zatvorenu betu – na veliku žalost svih zaljubljenika u Blizzardove igre i pucačine. Glavni novitet od povratka u zatvorenu betu je da je igra u istoj testnoj fazi plasirana i na azijsko tržište, ali kako mi nismo baš neki azijati, nama to nije puno značilo. Kako Blizzard baš ne dijeli šakom i kapom pozivnice za Overwatch beta testiranje, sve informacije vezane za datum izlaska i otvorenu betu uvijek su dobrodošle.


Overwatch beta, datum izlaska i cijena

Iako Blizzard pazi kome daje pristup Overwatch beta testiranju, s čuvanjem informacija nisu toliko pažljivi, pa već sada u ovom trenu imamo datum izlaska kao i najavu otvorene bete koje su procurile u javnost. Ubrzo nakon toga Blizzard je u službenoj najavi potvrdio informacije; Overwatch izlazi 24. svibnja ove godine za PC i konzole, a za njega ćete morati izvojiti 39,99€, dok će otvorena beta početi 5-9. svibnja. Neki domaći portali su se zaletili i objavili da će Overwatch beta biti dostupna svim igračima nekoliko dana ranije, ali radi se o tome da će igrači koji kupe igru do 29. travnja, moći zaigrati betu par dana ranije, odnosno 3-4. svibnja. Cijena Overwatcha je poprilično skupa za naše standarde tako da vjerujemo kako će biti veliki interes za besplatno igranje novog Blizzardovog naslova.

Sve što dobijete ukoliko ranije naručite igru možete pogledati ovdje. Ne sumnjamo da će Overwatch biti novi veliki eSport naslov, pogotovo s Blizzardom iza leđa, a za one neutješne koji ne mogu dočekati da napokon zaigraju Overwatch preporučujemo da se ubacite na Twitch.tv i pogledate neki od streamova.  Pratite nas na Overwatch Adria, kako bi na vrijeme bili upoznati sa svim Overwatch vijestima!

 

Objavio Luka "level" Marušić

eSports enthusiast

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *