Teško se žaliti na modove koji dodaju ogromnu količinu sadržaja u igru. Pisali smo o updateu za Fallout: Project Brazil, ogromnom modu za Fallout: New Vegas koji se razvija već dugo vremena, a sad se čini kako Skyrim dobiva mod jednake velične koji bi, kao i Project Brazil, trebao imati nekoliko dijelova.


Prvenstveno će apelirati onima koji su igrali Oblivion, no sigurni smo da će svi uživati u njemu

Bethesda se ne žuri objaviti novi Elder Scrolls, propustivši priliku da ga najavi na E3 2017 na razočaranje mnogih fanova. I baš kad se činilo kako ćemo morati ponovno pretražiti Skyrim kako bi ubili preostalih par NPC-ova koji su nam se sakrili, modderi su iznali mod koji u svakom pogledu konkurira onima od igraćih kompanija.

Beyond Skyrim – Bruma je mod za Skyrim, no moglo bi ga se smatrati ekspanzijom za The Elder Scrolls IV: Oblivion pošto se odvija u Cyrodiilu, mjestu iz četvorke. Mod se vrti oko toga što se dogodilo u Cyrodiilu 200 godina nakon četvorke, iliti kad se Skyrim odvija, no ne brinite – moći ćete u potpunosti prenijeti vašeg Skyrim lika bez ikakvih gubitaka.

Rekli smo da je mod masivan, i nismo se šalili. Mnoštvo novih questova i 24,000 redova dijaloga izgovorenih od voice actora će osigurati trajanje ovog moda čak i kod najposvećenijih igrača, a o njegovoj veličini govori i to što je veći od Dragonborn DLC-a. Kako bi ga zaigrali, trebat će vam sve tri Skyrim ekspanzije – ako ih dosad niste zaigrali, sad je pravo vrijeme da ih kombinirate u sate i sate dodatnog sadržaja koji će prikratiti vrijeme do sljedećeg Elder Scrolls naslova.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *