Da se trud isplati u esportu, dokazuje i jedan od ponajboljih Smash Bros. Melee igrača, švedski Armada. Poznat kao “Švedski snajper”, ovaj Šveđanin niže zavidne uspjehe na turnirima u Smash Bros., a činjenica da je bio rangiran prvi u prošloj i pretprošloj godini na SSBMRanku, te drugi u 2013. i 2014. godini samo potvrđuje da se njegove uspjehe nikako ne treba olako shvatiti. Popularni Peach igrač za vikend je dodao još jedan trofej u svoju kolekciju.


Još jedan naslov Smash Bros. Meele championship prvaka “Zvijeri iz Švedske”

Adam Lindgren, u svijetu eSporta poznatiji kao Armada iz tima Alliance, za vikend je osvojio još jednu titulu Smash Bros. Melee championship EVO prvaka. Ovo mu je već druga titula te serije turnira, prvu je osvojio 2015. godine kada je u finalu pobijedio američkog Hungryboxa. Ove godine za taj naslov prvaka morao je pobijediti još jednu legendu Super Smash Brosa, američkog Mangoa kojemu je to pošlo za rukom 2013. i 2014. godine. Armada i Mango jedini su igrači koji su dva puta osvojili taj turnir, no Mango je jedini koji je to učinio dvije godine zaredom.

Otkako se Smash Bros. Melee championship EVO vratio ponovo na scenu 2013. godine, “Zvijer iz Švedske”, kako ga još zovu, svake je godine dosad bio u najbolja četiri igrača, a prošle godine mu je tu titulu oduzeo već spomenuti Hungrybox. Mango je na ovom turniru dva puta imao priliku pobijediti Armadu, no prvi puta je izgubio poprilično brzo rezultatom 3-0. U losers bracketu jedva je pobijedio Hungryboxa rezultatom 3-2 te time osigurao još jedan okršaj protiv Šveđanina. Ovoga puta, Mango je uspio dobiti jedan game, ali nije dugo prošlo i igrač tima Alliance osvojio je još jedan trofej za svoj kabinet.

Armada će vrlo vjerojatno i ove godine biti rangiran kao najbolji igrač na svijetu jer dosad je osvojio svako bitnije Smash Bros. Meele prvenstvo, a kako se čini, ne planira stati u bliskoj budućnosti. Svojom konzistentnošću i borbenim duhom trebao bi biti uzor svakom igraču u esportu, ne nužno samo u Smash Bros. naslovima. Adam Lindgren definitivno će ući u povijest esporta kao jedan od najuspješnijih Smash Bros. igrača, ako ne i najuspješniji, a pred njime je svijetla budućnost s još puno trofeja za koje će mu biti potrebna još pokoja polica ako ovako nastavi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *