Kada je izašao posljednjeg dana u lipnju 2014. godine akcijski RPG imena Divinity: Original Sin oduševio je igraći svijet. Razvojni tim Larian Studios napravio je pravi hit, igra je pokupila brojne nagrade, a igrači su mogli uživati u retro RPG-u u kojem su mogli raditi što god požele, sami ili s još jednim prijateljem. Potaknuti uspjehom, razvojni je tim odlučio izdati nastavak, a njega je sada moguće zaigrati putem Steamovog Early Access programa.


Oni koji žele zaigrati Divinity: Original Sin II to sada i mogu

Iako ovaj format ne odgovara svim ljudima, onima koji vole testirati igre u razvoju, davati povratne informacije ili samo što prije žele opet ući u taj fantazijski svijet Early Access dobro dođe. Za potrebe nastavka Larian je poboljšao grafički engine, omogućio kooperativni mod za četiri igrača umjesto dva u originalu te unaprijedio mehanike borbe.

Kao što je običaj kod ovog tipa igara, put koji odaberete ovisi samo o vama – napravite svojeg lika i dajte mu odlike koje vam odgovaraju, a ako vam se ne ulazi toliko duboko u rollplay aspekt možete birati između priča koje je pripremio tim zajedno s veteranom RPG-ova, Chrisom Avelloneom.

Ako se odlučite na kupovinu Early Access verzije dobit ćete pristup prvom poglavlju kampanje za kojeg će vam trebati između osam i deset sati da ga završite, online kooperativnom modu, četiri rase – Human, Elf, Dwarf i Lizard, četiri priče s jedinstvenim misijama i interakcijama koje možete pratiti, osam škola skillova i magija te PvP areni s nekoliko mapa.

Budući da se radi o igri u razvoju, sve dodatne stvari koje će biti dalje ubačene u igru ili promijenjene će tim najaviti kada bude spreman. Divinity: Original Sin II možete trenutno pronaći na Steamu po cijeni od 45 eura, a ako vam se ne žuri i želite DRM verziju uskoro će postati dostupna putem GOG Games in Developmenta. Druge informacije o igri nalaze se na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *