Mjesec i pol od izlaska druge igre u akcijskom serijalu Dishonored igrači će konačno dobiti pristup New Game Plus modu. Bethesda je prvu besplatnu nadogradnju već spominjala, kao i ovaj mod, a sada smo dobili i točan datum izlaska. Zakazan dan je idući ponedjeljak, a oni koji vole beta testiranja mogu već sada isprobati taj mod na PC-u.


New Game Plus kombinira vještine glavnih likova

Kao i u drugim igrama koje imaju ovaj mod, New Game Plus u Dishonoredu 2 daje vam pristup svim otključanim i prikupljenim stvarima iz prvog prelaska kroz igru uz neke dodatke. U ovom slučaju, kada krenete ispočetka moći ćete kombinirati vještine koje imaju Corvo i Emily kako god smatrate da je najbolje ili najzabavnije za vaš stil igranja. Koga god od njih dvoje odaberete, dobit ćete pristup vještinama drugog lika i zatim ih otključati s runama koje ste prikupili.

Uz ovu nadogradnju, Arkane Studios priprema još jednu za siječanj koja će također biti besplatna i u igru ubaciti mogućnost biranja misija te detaljnijeg podešavanje težine kako biste dodatno podesili igru svojem ukusu. Više detalja o njoj obećali su objaviti uskoro.

Iako će obje nadogradnje biti besplatne, šteta je što se takve stvari posebno moraju naglašavati budući da su inače takve stvari bile implementirane u igre na dan izlaska. Svejedno, nećemo se previše žaliti i veselimo se što ćemo još koji put moći proći kroz ovaj živopisan, ali brutalan svijet na malo drugačije načine. New Game Plus bit će dostupan 19. prosinca na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4.

dishonored 2 new game plus

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *