Codemasters je nakon uspješne DiRT Rally igre koja je najprije provela neko vrijeme u Early Accessu i izašla početkom prosinca 2015. godine odlučio nastaviti s izradom trkaćih igara, pa su tako početkom ove godine najavili DiRT 4. Amerikanci je već mogu zaigrati danas, dok ćemo mi u Europi morati pričekati još par dana. Kako bi nam skratili čekanje, razvojni tim i izdavač Koch Media pripremili su još jedan trailer.


Kritičari odlično ocijenili DiRT 4

Izgleda kako Codemasters i dalje zna kako napraviti dobru trkaću igru, barem ako je suditi prema prosječnoj ocjeni koju DiRT 4 trenutno ima. Do sada se izjasnilo 22 kritičara, a ocjena koju igra ima je 85/100 što je poprilično impresivno. Ukratko, ljubitelje relija čeka još jedno zabavno iskustvo.

Razvojni tim za igru kaže kako je veća, bolja i odvažnija od bilo koje u serijalu i traži od igrača da budu neustrašivi u upravljanju ikoničkih i snažnih vozila. Igrači mogu birati između dva načina upravljanja – Gamer i Simulation – čime DiRT 4 postaje pristupačan onima koji će po prvi puta uskočiti u neku takvu igru i pruža dovoljno izazova i detalja za veterane, a kao posebnost se ističe i Your Stage sustav pomoću kojeg igrači mogu stvoriti gotovo neograničen broj jedinstvenih virtualnih staza za vožnju.

DiRT 4 će u Europi postati dostupan ovog petka, 9. lipnja za PC, Xbox One i PlayStation 4, a igra će se prodavati po cijeni od 54,99 eura. Već je sada moguće odraditi predbilježbe za neke dodatne bonuse ako ste za to zainteresirani. Spomenuti trailer možete pogledati ispod teksta, dok se sve druge informacije koje je razvojni tim do sada objavio nalaze na službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *